Sunday, 24 February 2013

Beli IM MRS KERTU

Sesiapa yang berminat dengan buku akak ni...kalau nak...akak ambil order...
Harga asal RM19.
ms: 434
Tapi akak jual RM 20 termasuk postage...
Sesiapa berminat boleh hantar pra-order pada akak...Maksud akak nama, alamat dan no.tepon...
Akak nak survey dulu berapa orang yang berminat...

13 comments:

  1. nk akak.nnt yana email ye.tp yana x tau lah mcm mane nk bli order online..sbb biasenye yana bli kat mph..

    ReplyDelete
  2. nanti yana bank in je duit ke akaun akak...pastu send nama dan alamat penuh utk akak pos novel tu...

    ReplyDelete
  3. ok..nnt email ye no akaun akak n bank ape

    ReplyDelete
  4. kak, saya nak jugak oder novel ni.... macam mana nak oder ni....email saya annetaib78@gmail.com...

    ReplyDelete
  5. Nk jugak... ada sign sis sekali la yep..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Sy minat nak baca. Lama dah tunggu. Emailkan yr acc - asnaaseanika@gmail.com

      Delete
  7. Dear, pls keep one for me. Pls email me your account number to zalidaibrahim@yahoo.com. Thanks.

    ReplyDelete
  8. akak...xdpt pun...waaaa.sorry lmbt respond..dh cuti seminggu ni. anak xsht...nnti akak mail kt ana rohanamasuri@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Assalam. saya bminat nk beli. E mel saya sh_kartini@yahoo.com

    ReplyDelete